Toinen tie


Mitä kaikkea voi tapahtua ihmiselle, joka toivoo luonnonrauhaa ja oikeudenmukaisuutta? Jos haluaa muutosta ja ryhtyy toimimaan paremman maailman puolesta, tie ei ole helppo. Vaikka oma elämä olisi asettumassa tasapainoon, yhteiskunnassa ja maailmassa meno vain yltyy.

Neljännessä teoksessaan Kaarina Davis kertoo elämänsä huvittavista ja nurjista kokemuksista, jotta lukija voisi paremmin ymmärtää omiaan. Kyky tarttua hetkeen on johtanut siihen, että Davis tavoittaa yksityisen kautta yleisen: kirjoittaja ja lukija tekevät oivalluksia yhdessä.

Toinen tie - tietokirjailijan elämää käsittelee kirjailijan työtä, ammatin vaikeita puolia ja kirjoittamattomia sääntöjä, joista yleensä vaietaan. Kirjailijan työ on paljon muutakin kuin kirjoittamista.

Teos tarjoaa tietoa ja viihdyttäviä hetkiä kirjoittajille, kirjoittamisesta haaveileville ja lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten kirjat syntyvät. Samalla Davis kirjoittaa jokaiselle, joka etsii kohtuullisempaa ja luonnonläheisempää elämää - ja sopua itsensä ja maailman välillä. 


352 sivua, pehmeäkantinen, A5, paksuus 2,1 cm, paino 560 g, ISBN: 978-952-94-1812-1Kirjaa voi tilata TÄÄLTÄ


Lukijapalautteita:

Nämä sinun teokset on vain yksinkertaisesti sellaisia, että ne tekee mieli hotkia kerralla. Toisaalta Toisinnäkijän päiväkirjankin olen lukenut pariin otteeseen ja monia kertoja selaillut sitä lueskellen sieltä täältä. Se on todella harvinaista. Yleensä en palaa kertaalleen lukemaani kirjaan uudelleen. Siulla on ihan mieletön kirjoittamisen lahja ja se yhdistettynä omakohtaiseen elämäntarinaan, paljauteen ja rehellisyyteen on ihan parhautta... Älä ikinä lakkaa kirjoittamasta. 


**

Haluan kiittää sinua kirjastasi Toinen tie - tietokirjailijan elämää! Välillä nauroin, välillä itkin, välillä vain ihailin rohkeuttasi suojellessasi luontoa... Ihana oli unohtaa hetkeksi kaupungin kiireet ja työelämän ahdistavat suoritusvaatimukset. Uppouduin kirjaan ja välillä tuntui, että tapasin kirjan kautta ystävän. Juuri sitä kirjallisuus on mielestäni parhaimmillaan - keskustelua ystävän kanssa tärkeistä asioista.


**

Suurkiitos uudesta kirjastasi! Luin aamuyöhön asti, kun en malttanut jättää kirjaa kesken. Ehdin nukkua vain pari tuntia, mutta yhtään ei kaduta. Vaikka ahminkin kirjan nyt vauhdilla, niin monen vuoden työsi ei suinkaan mennyt niin äkkiä "ohi". Palaan kirjaan vielä monta kertaa uudestaan, kuten olen palannut muihinkin kirjoihisi. Jäin miettimään monia asioita kirjassa. Asioiden sulattelu on kesken ja vaatii vielä uutta, hitaampaa lukemista ja asioiden pohdiskelua. Nautin kirjan lukemisesta ja löysin sieltä monia tuttuja ja monia uusia ajatuksia. Samaistuin moniin sinulle kirjoittaessasi eteen tulleisiin asioihin. Oli todella kiinnostavaa kuulla (tai siis lukea, mutta kuulin kertojanäänesi lukiessani) vaiheistasi kirjojen julkaisemisen ihmeellisessä ja välillä todella epäreilulta ja kummalliselta kuulostavassa maailmassa. Toivon, että jatkat tekstiesi julkaisemista omakustanteina, ettet joudu "sensuroiduksi" ja alistumaan liiaksi kaupallisten intressien vaatimuksille ja sinusta riippumattomille aikatauluille.


**

Olin menossa jo hammaspesulle ja nukkumaan, vessassa valo on palanut jo hyvän aikaa, mutta sitten tartuin kirjaasi. Sinulla on taito kirjoittaa niin, että kirjaa on lähes mahdotonta laskea käsistään! Kiitos, että kirjoitat. Ja kiitos, että kirjoitit myös kirjastolainoista kirjailijalle tilitetyistä korvauksista. Tiesin, että ne ovat pieniä, mutta oli järkytys lukea miten pieniä. Sinulla on oma, monen muun kokemuksista poikkeava näkökulmasi, ja on arvokasta, että uskallat rohkeasti kirjoittaa ajatuksistasi. Luonnon puolesta puhuminen ja yhteiskunnan kummallisuuksien esiin nostaminen ovat tärkeitä asioita.


**

Koska niin suuresti olet kirjoinesi vaikutuksen minuun tehnyt, niin kirjoitan pienesti... Kirjasi ovat aivan elämääni ja itseäni hyväksyvämpään suuntaan muuttaneet. Blogikin on tarpeellinen ja ihana. Kirjastasi hokasin joskus myös erityisherkkyyden silloin vuosia sitten. Siitähän se tietoisuus levisi! Nythän luontojututkin on muotia. Ei ne ennen kirjojasi olleet... Voin samaistua kaikkeen, mitä kirjoitat. Juuri se kehu jäi vielä sanomata, että kirjoissasi on: Aitous! Ja lisään vielä että Totuus.


**

Lämmin kiitos! Aloin jo heti eilen lukea sitä ja tunnen jo heti alusta sen lämminhenkisen ja mukaansatempaavan imun. Illalla minun piti lähteä kaverini kanssa jo aiemmin sovitulle kävelylle, ja samalla, kun kaverini selitti epäonnistuneista Tinder-treffeistään, mietin vain, milloin pääsen takaisin kirjasi pariin. :)