Davis


Olen Kaarina Davis, 47-vuotias tietokirjailija Hämeenkyröstä. Synnyin Yhdysvalloissa, muutin Suomeen 7-vuotiaana. Äitini oli suomalainen, isä amerikkalainen.

Olen sisätautien ja kirurginen sairaanhoitaja, toimin hoitoalalla kahdeksantoista vuotta, kunnes paloin loppuun. Tein ison elämänmuutoksen vuonna 2004 muutin pienen pieneen hirsitaloon, kouluttauduin luontoyrittäjäksi ja keruutuoteneuvojaksi, opettelin hidastamaan tahtia ja elämään luonnonläheistä elämää vapaaehtoisesti vähemmällä.Olen ikionnellinen valinnoistani. Siksi haluan jakaa toisille sitä mitä minä olen oivaltanut. 
Olen kirjoittanut elämänmuutoksistani ja kokemuksistani kolme kirjaa:


Kirjani ovat herättäneet paljon yhteiskunnallista keskustelua ja minut on nimetty Vuoden 2012 Toisinnäkijäksi ja olen saanut Suomen Mielenterveysseuran tunnustuspalkinnon.


Parhaita asioita joissa olen onnistunut: kyky elää lähellä luonnoneläimiä niitä häiritsemättä, useat luonnonsuojelualueet joiden syntymiseen olen ollut vaikuttamassa sekä lukuisat palautteet innoittuneilta lukijoilta, jotka kertovat tekemistään elämänmuutoksista. Kotitilani töiden lisäksi teen freelancerina töitä kuin töitä. Kirjoitan muun muassa kolumneja, annan tarvittaessa henkilökohtaista keskustelu-ja kuunteluapua ihmisten ongelmatilanteisiin ja myyn blogini kautta kirjojani. Täältä saat ne halvemmalla kuin kirjakaupoista.


Usein kysytyt kysymykset löytyvät TÄÄLTÄ.


**

Kirjoihini ja blogiini liittyvässä tiedottamisessa saa käyttää näitä kuvia.

Kiitos!