Davis


Olen Kaarina Davis, 50-vuotias tietokirjailija, sairaanhoitaja, luonnonvaratuottaja ja yrittäjä Hämeenkyröstä. Synnyin Yhdysvalloissa, muutin Suomeen 7-vuotiaana. Äitini oli suomalainen, isä amerikkalainen. 

Työskentelin parikymmentä vuotta hoitoalalla ennen kuin tein elämänmuutoksen vuonna 2004, jossa tyydyn vapaaehtoisesti vähempään ja lisään omavaraisuuttani. Elän pienessä mökissä luonnon keskellä eläinten ympäröimänä. Olen suojellut metsäni metsien monimuotoisuutta turvaavan METSO-ohjelman kautta.

Olen kirjoittanut elämänkokemuksistani neljä omaelämäkerrallista tietokirjaa, koska toivon, että löytäisimme terveemmän, kohtuuteen ja luonnonläheisyyteen pyrkivän elämäntavan. 
Kirjani ovat herättäneet paljon yhteiskunnallista keskustelua. Rankka kutsumus, Sairaanhoitajan päiväkirja oli vuoden 2007 Tieto-Finlandia ehdokkaana ja sai Mielenterveysseuran tunnustuspalkinnon. Olen saanut Vuoden 2012 Toisinnäkijä-tunnustuksen. 

Eräiksi suurimmiksi ansioikseni luen sen, että pystynyt luomaan ekologisen ja kiireettömän elämäntavan itseoppimalla asioita, joista yhteiskunta koettaa meitä poisopettaa. 
Ihmiset kertovat kokevansa läsnäoloni ja keskustelun kanssani terapeuttiseksi. Puoleeni käännytään, kun elämään tarvitaan jonkinlaista neuvoa. Yritän jakaa osaamistani ja keräämääni tietoa eteenpäin toisia helpottavalla tavalla.

Kirjoitan kolumneja ja artikkeleja eri lehdille ja nettisivustoille. Kirjoittamisen, ruoan kasvattamisen ja luonnontuotteiden keräämisen ohella teen osa-aikaisesti myös muitakin projekteja. Jos sinulla on yhteistyöidea, ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteydenotot, tiedustelut, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet: kaarinadavispalaute(ät)gmail.com

Kirjoihini ja blogiini liittyvässä tiedottamisessa saa käyttää vapaasti näitä kuvia. Kiitos! :)