Davis


Olen Kaarina Davis, 50-vuotias tietokirjailija, sairaanhoitaja, luonnonvaratuottaja ja yrittäjä Hämeenkyröstä. Synnyin Yhdysvalloissa, muutin Suomeen 7-vuotiaana. Äitini oli suomalainen, isä amerikkalainen. 

Työskentelin parikymmentä vuotta hoitoalalla muun muassa sisätautien ja kirurgisena sairaanhoitajana ja kotisairaanhoitajana. Vuonna 2004 tein suunnanmuutoksen ja kouluttauduin sieni-, marja- ja yrttikeruuneuvojaksi. Loin ekologisen ja kiireettömän elämäntavan itseoppimalla asioita, joista yhteiskunta koettaa meitä poisopettaa. Elän pienessä mökissä luonnon keskellä eläinten ympäröimänä. Olen suojellut metsäni metsien monimuotoisuutta turvaavan METSO-ohjelman kautta.

Olen kirjoittanut kokemuksistani neljä omaelämäkerrallista tietokirjaa. Minulle kirjoittaminen on paras tapa jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin. Kirjoitan auttaakseni ihmisiä löytämään mielekkäämmän elämän, tehdäkseni asioita helpommaksi toisille ja luodakseni toivoa. Kirjoitan puolustaakseni luontoa, koska luonto on heikoilla eikä voi puhua puolestaan. Kirjani koetaan terapeuttisiksi ja ne ovat herättäneet paljon yhteiskunnallista keskustelua.

Rankka kutsumus, Sairaanhoitajan päiväkirja oli vuoden 2007 Tieto-Finlandia ehdokkaana ja sai Mielenterveysseuran tunnustuspalkinnon. Olen saanut Vuoden 2012 Toisinnäkijä-tunnustuksen. 

Puoleeni käännytään, kun elämään tarvitaan jonkinlaista neuvoa. Haluan jakaa osaamistani ja keräämääni tietoa eteenpäin toisia helpottavalla tavalla. 

En pidä pakotetusta aktiivisuudesta vaan puhun hitaan ja kohtuullisen elämän puolesta. Kirjoitan kirjoja harvakseltaan ja tuotan sisältöä blogiini, kun minulla on sanottavaa. Kirjoitan kolumneja ja artikkeleja eri julkaisuihin. Annan ison osan ajastani luonnonsuojelulle. Kirjoittamisen, maatilan töiden ja vapaaehtoistyön ohessa teen projektiluonteisia töitä. Jos sinulla on yhteistyöidea, ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteydenotot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet: kaarinadavispalaute(ät)gmail.com

Kirjoihini ja blogiini liittyvässä tiedottamisessa saa käyttää vapaasti näitä kuvia. Kiitos! 😊