27. syyskuuta 2019

Happy :)


Tänään on ollut juhlapäivä. Sen kunniaksi en leiponut kakkua vaan menin metsään viemään linnuille ihraa ja juhlin siellä metsänväen kanssa, kivaa oli. 

Nimittäin Nokian Uutisissa oli Nokian lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin Paula Jalon kirjoittama kirja-arvostelu Toinen tie -kirjasta – ja se on mieltäylentävää luettavaa. 

Kummasti askel ja mieli keveni. Tuli niin kiitollinen olo! Vuosien työn tulos ei ole kadonnut näkymättömiin. Trallallaa, kun laulattaa. Olen ihan Pharrell Williams Happy-fiiliksissä. Kiitos Paula Jalo, smack! Teit minusta iloisen.

”Tunnustan Davisin kirjojen olevan lohtukirjojani, kun nykymaailman meno ottaa päähän. (...) Toinen tie – tietokirjailijan elämää toimii oppaana kirjoittamisesta, kirjallisuudesta, luonnosta ja itsensä kehittämisetä kiinnostuneille, koska Davis siteeraa melkoista määrää punnittuja mietteitä. Davisin oman elämän käänteiden kuvaukset tekivät teoksesta mielenkiintoisimman kirjoittamisaiheisen teoksen, mitä olen koskaan lukenut. Koskaan aiemmin en ole lukenut vastaavaa kirjaa kannesta kanteen.” 
- Paula Jalo, Nokian Uutiset 28.9.2019