21. elokuuta 2014

Usein kysytyt kysymykset: Radiodokumentti


Kysymys: Haluaisin kuunnella uudestaan Yksinkertainen elämäni –radiodokumentin, jossa kerrot elämästäsi luonnon helmassa. Onko dokumentti kuunneltavissa jossain? En ole löytänyt sitä Yle Areenasta.

Vastaus: Tosi moni on tiedustellut samaa. Leena Jäppisen toimittama ja ohjaama dokumentti on ollut kysytty. Kiitos siitä! :)

Dokumenttia ei ole Yle Areenassa ainakaan toistaiseksi, mutta eilen tuli ilouutisia: radiodokumentti uusitaan vielä tämän vuoden puolella ja se esitetään joulupäivänä torstaina 25.12.2014 klo 22.05-22.55 ja uusintana lauantaina 27.12.2014 klo 14.00-14.50, Yle radio 1.

Lisää tietoa löytyy Yle Radio 1:n todellisten tarinoiden syksy –sivuilta (skrollaa sivu ihan alas asti).

Laittakaa siis päivämäärät muistiin ja linkkiä jakoon, jotta sana Yksinkertaisesta elämästäni kiirii. Kiitos!  :)


                                                        ****
Edellistä odotellessa voitte kuunnella Syväekologia radio-ohjelman viime maaliskuulta:

"Onko ihminen yhtä luonnon kanssa? Syväekologit uskovat niin. Perttu Häkkisen vieraana suorassa lähetyksessä oli pamfletisti Pasi Takkinen. Panu Hietaneva tutustuu Hämeenkyrön Mahnalan kylässä Kaarina Davisin luonnonläheiseen elämäntapaan.

Syväekologien ajatusten mukaan yhteiskunnan perusrakenteiden on muututtava vähemmän ympäristöä kuormittavaksi. Jokainen täysissä sielun ja ruumiin voimissa oleva ihminen ymmärtää, ettei nykymeno voi jatkua. Mutta kuinka moni meistä on valmis luopumaan nykyisestä elintasosta?
Se saattaa kuitenkin olla maapallon tulevaisuus – halusimme sitä tai emme."
 Ohjelma on kuunneltavissa TÄÄLTÄ.