20. toukokuuta 2015

Pienen pieni meditaatiohetki

Äänitin satakielen laulua videolle. Satakielen laulu on henkeäsalpaavan kaunista. Melkein alan itkeä ilosta ja liikutuksesta, kun kuulen sen. Olin varmaan niin haltioituneen näköinen, että lenkillä ollut nainen pysähtyi viereeni kuuntelemaan ja katselemaan mitä teen.
- Tuota linnun ääntä kuuluu usein minun kotini läheltä, hän sanoi.
- Ihanko totta? Ole onnellinen! Sitä ei kuulekaan joka paikassa. Satakielen laulu on niin ihanaa ja sitä kuulee vain lyhyen alkukesän ajan.
- Ai satakieli?
Jotain hänen asennossaan ja ilmeessään muuttui. Hän kuunteli hetken hartaammin ja lähti sitten hymyillen ja iloisen näköisenä jatkamaan matkaansa. Minulle tuli tunne, että hän lähti jakamaan oivaltamaansa juttua jollekin rakkaalleen.

Minä haluan jakaa tämän hetken teidän kanssanne, rakkaat lukijani. :)

Harrastan päivittäin, jotain kaunista kuullessani ja luonnossa liikkuessani, pieniä meditaatioita - tai mantroja tai vahvistusharjoituksia – joista ammennan voimia ja puhtia päiviini. Kokeilkaa tekin:

***

Kuvittele nojaavasi koivun runkoon. On tyyntä ja hiljaista.
Laita alla oleva video soimaan ja kuuntele satakielen laulua. (Videolla ei ole katsottavaa, se on pelkkä äänitallenne. Satakieli kätkeytyy niin hyvin pensaikkoihin, että siitä on tosi vaikea saada kuvaa).

Laita silmäsi kiinni. Hengitä oikein syvään.

Ole kiitollinen kaikesta hyvästä mikä on tulossa luoksesi. Ajatuksesi ovat luovaa energiaa ja voit käyttää sen voimaa saadaksesi mitä haluat. Ruoki positiivisia ajatuksia. Tunne itsesi keveäksi, tasapainoiseksi ja onnelliseksi. Kävele kuin olisit pitkä. Kulje kuin olisit rohkea.