1. joulukuuta 2018

Jos haluat antaa kestävän lahjan, joka liikuttaa saajaansa ja antaa valoa, vilkaise tänne


Kuuntelin radiosta, kun urheilukaupan pitäjää haastateltiin. Hän kertoi, että talviurheiluvälinekauppa käy hyvin, vaikkei ole luntakaan maassa. Kynttilänmyyjälläkin oli valtava suksee.

Minun pienen kirjakauppiaan polku on kivisempi. Olen koettanut uudistaa tämän blogini ”tilaa kirja” -sivuja, pysyä muuttuvan maailman mukana ja saada maksusysteemiä helpommaksi, kun on jo ties mitä mobilepay-hässäköitä. Ei sillä, että sellaisia edes yritin, kunhan saisin vain automaattisen maksunäppäimen, mutta ei. Herttinen, miten vaikeaksi kaikki on tehty ja sitten sellaisen systeemin kustannukset aiheuttaisivat sen, ettei kirjamyynnissä olisi enää järkeä.  

Joten menen samalla vanhalla kaavakkeella, kun en muuta ratkaisua keksi. On vain uskottava, että jos joku tarpeeksi jotakin tarvitsee, kuten ajatuksia ja tukea elämänmuutokseen, tilaaja jaksaa tilata ”manuaalisemmin” ja odottaa automaattisen sähköpostin maksutietoja.

Jos haluat tukea pientä elämääni ja antaa kestäviä lahjoja, jotka – uskoakseni – antavat valoa ja liikuttavat saajiaan talven ja kynttilöiden jo kauan kadottua, klikkaa tänne.

Jos haluat tilata isomman erän kirjoja, lähetäthän minulle viestiä, niin selvitän paketin postimaksut ja palaan asiaan.
Kiitos!