6. toukokuuta 2022

Uusi kirjani Linnunlaulua ja varoitushuutoja on ennakkotilattavissa

 

Uusi kirjani Linnunlaulua ja varoitushuutoja ilmestyy elokuussa. Kirja on jo sillä mallilla, että sitä voi mainostaa. Kirjan esittelysivu on TÄÄLLÄ. 

Halutessasi voit tilata kirjaa ennakkoon heti ja toimitan tilaukset kirjan ilmestyttyä. Hinta 25,90 e sisältää alvin sekä postikulut kotimaahan. Tilaamalla etukäteen autat kirjan valmistuskulujen kattamisessa ja välttämään tilausten ruuhkautumista. Kiitos!

Kirjan kustannustoimituskierrokset, kirjan ulkoasun suunnittelu, taittotyöt ja kirjan painokuntoon saattaminen ja niistä seuraavat lukuisat tarkistuskierrokset ovat aikaa vieviä vaiheita. On valtava määrä päätöksiä tehtävänä, paljon muistettavia asioita ja monia lukkoonlyönti-vaiheita jonka jälkeen muutoksia ei voi enää tehdä. On oltava varma, että ”näillä mennään”. Kuinka eri vaiheita jännittääkin niin paljon? Kirjan ilmestymisen ajatteleminen saa perhoset vatsanpohjaan. Melkeinpä turhan stressaavaa ja rauhatonta ihmiselle, joka kaipaisi vain tasapainoa ja levollisuutta. 😉Täytyy nyt kerätä voimia keväästä ja kesästä ja toivoa, että on tehnyt kirjan hyväksi voitavansa ja parhaansa. On luotettava siihen, että asioilla on taipumus järjestyä.

Tässä samassa yhteydessä kun tilauskaavaketta rukattiin, päivitettiin myös blogisivuja. Kirjojen nimikkeet eivät enää mahtuneet blogin ylävalikkoon, joten kirjatiedot siirrettiin yhden ja saman Kirjani-otsikon alle. Talvella pohdin pitäisikö muuttaa blogin ulkoasua tai siirtyä Wordpressiin, mutta päädyin pysymään tässä vanhassa. Mitä sitä vaihtamaan, kun Blogger käy ja kukkuu hyvin. Vaihtaa vasta jos on pakko. Maailma muuttuu niin kauhistuttavaa vauhtia, että on tärkeää kun jotkin asiat pysyvät muuttumattomina ja vakiintuneina. Muuttumattomuus on itsessään iso arvo. Kun tuntuu, että mikään ei saa vain olla.

Valkohatun Vesa on ollut apunani näissä teknisissä asioissa, josta hänelle iso kiitos! En selviäisi teknisenä tumpelona ilman apua. Valkohattu tarkoittaa eettistä ja laillisesti toimivaa hakkeria, joka mm. parantaa tietoturvaa ja tässä maailman ajassahan me tarvitsemme juuri heitä.