11. elokuuta 2022

Ensimmäiset Linnunlaulua ja varoitushuutoja -kirjat lennähtivät maailmalle

 

On harvoja yhtä tyydyttäviä hetkiä kuin saattaa valmiiksi kirjoittamansa kirja maailmalle. Kirjan kirjoittaminen on pitkä prosessi. Kaikki tapahtuu hitaammin kuin toivoisi. On jaksettava hioa, muokata ja pakertaa tekstin parissa aina vaan uudestaan ja uudestaan. Elämäkertakirjan kirjoittaminen on hidasta siksikin, että välissä on elettävä, jotta kertyisi tarinoita tallennettavaksi.

Kirjoittaminen on rauhallista ja yksinäistä työtä. Kirjan valmistuessa työstä tuleekin yhtäkkiä sosiaalista. Alkuvuodesta pohdiskelin kuinka tällainen ”matalan sosiaalisuuden ihminen” jaksaa kaikkea mitä kirjan julkaisu tuo tullessaan. Nyt olen kuitenkin saanut kesän aikana ladata akkujani ja suhtaudun kaikkeen ilolla ja riemulla. On mielenkiintoista nähdä mitä se tuo tullessaan.

Toivon että Linnunlaulua ja varoitushuutoja -kirja auttaa luontoa ja ihmisiä voimaan paremmin. Toivon että kirjasta löytyy asioita, jotka saavat ihmiset pohtimaan omaa suhdettaan luontoon, seuraamaan ympäristöään tarkemmin ja sen myötä kohtelemaan niin itseään kuin luontoa kauniimmin.

Tällaisia saa toivoa. Ajatuksille ei muita rajoja kuin mitä itse niille asetamme. Se mitä päätämme ajatella, määrittelee sen millaiseksi elämämme muodostuu. On parempi ajatella hyviä asioita ja muistaa asioita jotka ovat hyvin. Se antaa energiaa toimia näinä merkillisinä ja monimutkaisina aikoina.

Kiitos teille rakkaat lukijani! Kirja ei olisi mitään ilman lukijoita. Olen saanut niin liikuttavia, innostavia, ystävällisiä ja kannustavia viestejä, jossa kerrotte odottavanne kirjan ilmestymistä. Kiitos tuestanne! 💓💓💓 Toivottavasti pidätte kirjasta.

Kiitos myös armaille ystävilleni jotka auttoivat kirjan muokkausvaiheessa, toimivat esilukijoina ja antoivat aikaansa, osaamistaan ja ajatuksiaan. 💕💕

Ensimmäiset kirjat ovat lähteneet postin kuljetettavaksi ja lisää pakataan koko ajan.

Linnunlaulua ja varoitushuutoja -kirjoja on saatavilla tämän blogini lisäksi kirjakaupoista, isoimmista kirjoja myyvistä verkkokaupoista ja kirjastoista. Jos sitä ei niistä löydy, voi pyytää, että se otetaan valikoimiin. Kiitos!

Tähän loppuun vielä kaino pyyntö: Kaipaan kirjan markkinoinnissa apua ja otan sitä mielelläni vastaan: voisitteko ystävällisesti välittää tietoa kirjasta eteenpäin minne vaan ikinä keksittekin, siitä olisi minulle iso apu, ISO kiitos!