17. helmikuuta 2012

Anna itsellesi aikaa tehdä mitä pitää

Eräs onnellisuuden salaisuuksista on se, että annat itsellesi aikaa tehdä sen, mitä pitää. Sen jälkeen annat itsellesi aikaa tehdä sitä, mitä haluat. Muista että elämä on lyhyt. Se koostuu kultaisista hetkistä, tarpeista, toiveista, muistoista ja unelmista. Silloin kun tuntuu, että ne ovat kadonneet arkipäivän hälinässä, sinun on löydettävä ne uudelleen.

Eilen kuuntelin uutisista, että peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson antaa sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisen mietittäväksi työryhmälle. Mieleeni tuli lukijapalaute, jonka sain Rankka kutsumus -kirjasta tammikuussa: ”Lukiessani kirjaa tuli mieleen, että se olisi hyvä saada jokaisen kansanedustajan lukemistoon. Oletko lähettänyt kirjaasi kansanedustajille, presidentille tai ministereille? Lähetyksen merkitys voisi tosin olla painavampi, jos kirjaa lähettäisi joku muu kuin itse kirjailija... Rikas mies jos oisin, niin laittaisin heti Rankkaa Kutsumusta tilaukseen ja vaalien jälkeen uudelle presidentille luettavaa saatekirjeen kera. Peruspalvelu- sekä sosiaali- ja terveysministeri saisivat myös postia.”

Kirja lähetettiin silloin aikanaan ilmestyessään Paula Risikolle. En tiedä saiko hän kirjaa koskaan. Tänä aamuna päätin tempaista: kirjoitin Maria Guzenina- Richardsonille kirjeen ja nyt lähden viemään sitä kirjan kera postilaatikkoon.

Syteen tai saveen, joka päivä pitää tehdä jotain kivaa ja mielenkiintoista!