30. kesäkuuta 2019

Uusi kirja: Toinen tie – tietokirjailijan elämää


Viimein voin iloisena ilmoittaa, että monen vuoden kirjoitusurakkani on valmis ja kansien välissä. Jippii!

Neljäs kirjani on nimeltään Toinen tie – tietokirjailijan elämää. Siinä kerron aiempien kirjojen katveeseen jääneistä vaiheista ja kirjoittavasta ihmisestä. Kirja ilmestyy elokuun alussa.

Tässä on kirjan kansikuva ja esittelyteksti:

Mitä kaikkea voi tapahtua ihmiselle, joka toivoo luonnonrauhaa ja oikeudenmukaisuutta? Jos haluaa muutosta ja ryhtyy toimimaan paremman maailman puolesta, tie ei ole helppo. Vaikka oma elämä olisi asettumassa tasapainoon, yhteiskunnassa ja maailmassa meno vain yltyy.
Neljännessä teoksessaan Kaarina Davis kertoo elämänsä huvittavista ja nurjista kokemuksista, jotta lukija voisi paremmin ymmärtää omiaan. Kyky tarttua hetkeen on johtanut siihen, että Davis tavoittaa yksityisen kautta yleisen: kirjoittaja ja lukija tekevät oivalluksia yhdessä.

Toinen tie - tietokirjailijan elämää käsittelee kirjailijan työtä, ammatin vaikeita puolia ja kirjoittamattomia sääntöjä, joista yleensä vaietaan. Kirjailijan työ on paljon muutakin kuin kirjoittamista.
Teos tarjoaa tietoa ja viihdyttäviä hetkiä kirjoittajille, kirjoittamisesta haaveileville ja lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten kirjat syntyvät. Samalla Davis kirjoittaa jokaiselle, joka etsii kohtuullisempaa ja luonnonläheisempää elämää - ja sopua itsensä ja maailman välillä.


Teidän lukijoiden antama kannustus on auttanut minua saamaan tämän kirjan valmiiksi. SUURKIITOS teille!💓
Kiitos myös A, H ja V, jotka annoitte incognitona panoksenne kirjalle! 💖

Halutessasi voit tehdä tilauksen heti ja toimitan tilaukset, kun kirja on ilmestynyt. Kirja on saatavilla elokuussa myös kirjakaupoista ja kirjastoista. Jos sitä ei niistä löydy, voi pyytää, että se otetaan valikoimiin. Kiitos!
                                                         
                                                          ***
Toinen tie on omakustanne eli indie-julkaisu. Siinä on paljon samaa kuin Reilun kaupan tuotteissa, siksi kutsun sitä ”Reilun pelin” -kirjaksi. Sen taustalla on ajatus oikeudenmukaisemmasta maailmasta. Toivon, että kirjahankkeeni hyödyttävät Reilun kaupan tavoin koko yhteisöä.

Indie-julkaisu tarjoaa minulle yksinkertaisen tavan toteuttaa ihmisoikeuksia, vähentää kirjailijaköyhyyttä ja on keino yrittää saada kovasta työstä riittävä elanto. Minulla säilyy teoksieni tekijänoikeudet ja voin pitää kirjani hengissä. Toivon, että kirjani ovat kuin monivuotiset kasvit, jotka heräävät aina uudestaan ja kukkivat vuodesta toiseen. Toisen tien -kirjan teksteissä kulkee eri tasoja, joita riittää löydettäväksi seuraavillekin lukukerroille.  

Toinen tie on aiempien kirjojeni tapaan omaelämäkerrallinen. Kerron omista kokemuksistani, koska siten vaikeita asioita on helpompi ymmärtää: konkreettisten esimerkkien ja todellisten tilanteiden kautta ilman etäännyttämistä ja teoretisointia.

Olen kertonut tarinani auttaakseni, jotta lukija voi soveltaa tietoa omaan elämäänsä. Kerron mitä kaikkea matkan varrella voi oppia, kun katsoo ajassa taaksepäin. Kulttuurissamme on meneillään kriisi. Meidät on opetettu juoksemaan epäaitojen arvojen oravanpyörässä. Meidät on opetettu epäilemään sisäistä viisauttamme, intuitiota ja vaistoja. Moni tuntee olevansa ahdistunut, hukassa ja kaipaa toisenlaista elämää.

Olemme tienhaarassa. Valitessamme toisen tien ohjaudumme polulle kohti luonnonläheisempää ja mielekkäämpää elämää. Vähemmän tallattua polkua kulkiessaan, saa kokea paljon, koska kukaan ei ole viitoittanut reittiä valmiiksi. Elämä vie merkillisiin seikkailuihin ja sen mukana ihmisestä tulee vahvempi.  

Tarvitsemme valtavaa muutosta. Emme ole muutoksentarpeidemme ja tunteidemme kanssa yksin. Voimme tukea toinen toisiamme ja luoda yhdessä jotain kaunista. Parempi maailma on saavutettavissa ja isotkin asiat ovat ratkaistavissa. On vain tuotava ajatuksensa julki. On sinnikkäästi uskottava unelmiinsa ja oltava periksiantamaton, kunnes utopia toteutuu.