3. kesäkuuta 2013

Uusi verbi: Kaarinadavisoida

Sain hulvattoman hauskan palautteen. Olen lukenut sen uudestaan ja uudestaan ja nauraa hykerrellyt. Tämän voimalla mennään pitkän aikaa:

 ”Minä ja ystäväni olemme tehneet Irti oravanpyörästä -kirjasi innoittamana erinäisiä muutoksia taloudelliseen käyttäytymiseemme ja arkielämäämme; pieniä säästökeinoja, heräteostosten eliminoimista ja sen sellaista. Nimestäsi on muodostunut meille näitä säästötoimenpiteitä kuvaamaan verbi "kaarinadavisoida". Jos esim. tarvitsee säästää suurempi summa rahaa johonkin, jompikumpi toteaa: "Nyt täytyy kaarinadavisoida, että rahat riittävät!" Tai jos lähdetään vaikka porukalla ravintolaan syömään ja juomaan kalliisti, saatamme ottaa halvimmat annokset emmekä tuhlaa tähtitieteellisiä summia alkoholiin: "Mä taidan tänään kaarinadavisoida, tunnelmahan on tärkeintä." Kaupassa saatan puntaroida kahden ostoksen välillä kiireessä, mihin ystäväni: "Nyt ei ole aikaa kaarinadavisoida, valitse jompikumpi niin ehditään!" Esimerkkejä olisi pilvin pimein. Molemmat tietävät tismalleen, mitä toinen tarkoittaa. :D”

Kiitos M! Viestisi teki minut tosi iloiseksi! Nyt tulostan ja laitan sen näkyvälle paikalle, jotta saan nauraa ja hymyillä usein. Ystävällesi terkkuja! Ootte te hassuja! :D