25. maaliskuuta 2015

Haastan keräämään jätesäkillisen roskia


Virpi haastoi minut mukaan keräämään jätesäkillisen roskia. Kiitos haasteesta, ehdottomasti lähden mukaan kun muutenkin kerään roskia tien pientareilta jätesäkkikaupalla (ja kierrätän niistä mitä kierrätettävissä on). Vielä en ole hanketta aloittanut, odottelen loppujen lumien sulamista. 
Kuva on Nokian Koukkujärven kaatopaikalta, jossa linnut koettavat hoitaa jätehuoltoa. Koska me ihmiset opimme kierrättämään?

Tässä odotellessani minun pitäisi haastaa kymmenen bloggaajaa haasteeseen mukaan ja siitä meinasikin tulla minulle probleemi. Minä kun en lue tai seuraa kymmentä blogia, heh ja kääk. :)

Joten arvoin lukijalistaltani seuraavat blogit mukaan - ja haastan ihan jokaisen teistä tämän postauksen lukijoista mukaan! 

Optimistin puutarhassa

Kotoisaa arkea

Förmaaki ja puutarha

Reissupaku, elämää asuntoautossa

Outo valo

Ajatuksia elämästä, iloa etsimässä

Tää on vielä kesken

Teillä on oikeus pysyä vaiti

Ekoelämää

Isoa elämää pienesti

Luonnollisesti maalaisjärjellä

Eli kerätään vähintään jätesäkillinen roskia, tehdään tempauksesta postaus ja haastetaan seuraavat kymmenen bloggaajaa mukaan. Toivottavasti otatte haasteen vastaan. Tsemppiä!

Edit 27.3. Lähetin jokaiselle yo. bloginpitäjälle haasteviestin hlö koht, mutta ilmeisesti en ole osannut "julkaista" tekstejä  ja ne on kadonnut jonnekin eetteriin, sorry! Ei minusta tule tietotekniikan ihmelasta vaikka yrittäisin. ;)