14. maaliskuuta 2012

Humua

Ensiksi täytyy kiittää kaikkia minua Yle Puheen dokkari-illassa äänestäneitä. ;)
Kiitos! Prosenttiluvut näyttävät oikein hyviltä!
Pidetään peukkuja, että tilanne pysyy tällaisena (äsken 62 % ja johdossa), jotta Yksinkertainen elämäni -dokumentti kuultaisiin tänä iltana (ennen varsinaista ensi-iltaansa, joka on muuten torstaina 29.3 klo 22.05).

Tähän elämän hetkeen on muodostunut näköjään jonkinlainen julkisuuspläjäys.
Uusimmassa Kotilääkäri -lehdessä on Helena Hyvärisen minusta tekemä haastattelu Olin valmis luopumaan ja käsittääkseni uusimmassa Voi hyvin -lehdessäkin on mainintaa Irti oravanpyörästä -kirjasta.

On tosi palkitsevaa, että kova työ ja elämäntapamuutokset ovat tuottaneet tulosta. Moni kyselee, että vieläkö sinä vaan jaksat sitä toista kirjaasi markkinoida. Missä kolmas viipyy?

Tiedoksi, että kolmas kirja on työn alla mutta se etenee verkkaiseen tahtiin, ja tätä toista kirjaani markkinoin varmasti loppuelämäni. En tahdo, että Irti oravanpyörästä olisi vain yhden kirjasyksyn tai kahden kuukauden tähdenlentokirja, joka saa hukkua ja unohtua muiden kirjojen joukkoon. Koetan kaikin keinoin pidentää kirjan elinikää. Tämä on minun elämäntapani: edetä hitaasti ja tehdä toivoakseni kestäviä juttuja. Näyttäisi siltä, että se alkaa kantaa hedelmää.

Kiitos teille kaikille viesteistänne ja kannustuksestanne!
Nyt painun kiireen vilkkaa pihalle. Puoli tuntia sitten viisi laulujoutsenta lensi talomme yli.
Voi tätä elämän kevättä! Ihan tässä riemusta pakahtuu! :D