14. syyskuuta 2013

Ennen kuin tapat hämähäkinTarina kertoo nuoresta sotilaasta, joka taistelun jälkeen eksyi joukoistaan. Hän tiesi vihollisen armeijan ajavan takaa ja etsivän vastapuolen sotilaita. Nuori sotilas juoksi henkensä edestä kunnes väsyi ja saapui louhikkoiseen maastoon. Hän tiesi, ettei jaksaisi pidemmälle, joten ainoa vaihtoehto oli etsiä hyvä piilo. 

Hän löysi kapean luolan, johon hän ryömi. Mies oli epätoivoinen ja saattoi vain rukoilla mielessään, ettei häntä löydettäisi. Kaiken lisäksi hän huomasi ison hämähäkin, joka käveli pitkin hänen kylkeään. Sotilas inhosi hämähäkkejä ja aikoi automaattisesti tappaa sen. Sitten hän tajusi olevansa samassa asemassa kuin hämähäkki. Vihollinen saattaisi tappaa hänet tähän koloon koska tahansa. Hän antoi hämähäkin olla rauhassa.

Väsymys vei voiton, ja sotilas nukahti luolaan. Hän heräsi siihen, kun kuuli vihollispartion ääniä. Hänen sydämensä takoi hurjasti. Hän näki kahden vihollissotilaan lähestyvän ja pysähtyvän luolan suulle. ”Tuolla ainakaan ei ole ketään”, toinen vihollissotilaista sanoi. ”Niin kuin näet, luolan suulla on iso hämähäkinseitti. Kukaan ei ole voinut mennä sisään rikkomatta sitä. Jatketaan matkaa.”